Виц: Наставничката по биологија ги прашува учениците


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Наставничката по биологија ги прашува учениците:

– Кој ќе ми каже шест животни што живеат во Австралија?

Сите молчат, се јавува само Баже и вели:

– „Една коала и пет кенгури.“