Мајтап

Виц: Наркоман во црква

Влегува некој нарокман во црква и почнува да шета и да разгледува – првин иконостасот, па потоа иконите, па зафатил накај олтарот.

Тогаш излегува попот од зад олтарот, па наркоманот му вели:

– Добро ти е станчево, добро – само некако многу стари постериве бе, дедо попе.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top