Виц: Гатанка за секс


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Си легнуваат Трпе и Трпана, па Трпе и’ вели:

– Трпано, ќе ти поставам една гатанка, ако ја погодиш, ќе падне јак секс вечерва.

– Ајде бе, Трпе, „пукај“.

– Што е мало, влакнесто, со опавче и многу сака млеко?

– Крокодил бе, Трпе.

– Бравос мори Трпано, секогаш од прва погодуваш.