Виц: Најјаката лозинка за Wi-Fi

Во кафич муштерија го прашува шанкерот:
– Која е лозинката за интернет?
– Прво треба нешто да нарачате.
– Добро, дајте ми една водка.
– 200 денари!
– Еве! И како е сега пасвордот за интернет?
– Прво треба нешто да нарачате – сето споено со мали букви на латиница.