Виц: Секс кукла со вештачка интелигенција

Влегува Перо во сексшоп да си купи кукла на дување .
Продавачот го прашува :
– Сакате обична или да биде со вештачка интелегенција?
– Со интелегенција се разбира.
Следниот ден се враќа Цветко во продавницата:
– Ај ве молам сменете ми ја за обичната.
– А зошто, нешто не е во ред?
– Пааа, цела вечер не сакаше ми даде.