Мајтап

Виц: Начекал малиот

Поштарот ѕвони на вратата на еден стан. Отвора 10 годишно момче по бањарка, со пура во устата и чаша виски во раката.

Поштарот, видно намуртен, прашува: Дете, родителите дома ли ти се?

Малиот прави драматична пауза и одговара: А ти што мислиш?!

To Top