Виц на денот: Крава


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


Трпана му се дере на Трпе:
– Уште еднаш кажи ми дека сум крава, се разведувам од тебе. А, сега си легнувам, нозете ме болат од работа.
– Предните или задните?