Виц на денот: Дожд


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Стандардна ситуација:
-Сопругот се прибира изненадно од службено патување, љубовникот скока гол од прозорецот на првиот кат. Надвор врне, но тој со трчање оди во блискиот парк. Таму сретнува друг маж кој џогира. Човекот го прашува со љубопитност:
– Секогаш ли трчате гол за здравје?
– Да! – одговара љубовникот.
– А дали секогаш си ставате и кондом?
– Само кога врне…