Виц: Муабет за брак


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Си прават две другарки муабет „уз“ кафе:

– Овој мојов дечко, после пет години врска конечно ми направи муабет за брак.

– Опа!! Ајде, кажи што ти рече?

– Копилето ми кажа дека е женет осум години и има две деца.