Виц: Докажи дека ме сакаш


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Си прават муабет дечко и девојка, па типката му вели:

– Кажи ми, ме сакаш ли?

– Најмногу на свет!

– Докажи ми!

– Како?

– Бори се со тигар и лав заради мене.

– Нормална ли си ти?! Ќе ме расчеречат за пет секунди!

– Тогаш дај ми го пасвордот од твојот Фејсбук профил.

– Кај се бе тоа лавот и тигарот, да им ја расплачам мамицата…