Виц: Молба до жените


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Слатки и милни зборови со кои мажите ги замолуваат жените да им донесат нешто.

Во Америка: Honey!

Во Англија: Darling!

Во Македонија: Ај и така си станата!