Мајтап

Виц: Министерот и сопругата

Шета еден министер со сопругата. Поминуваат покрај еден чистач и таа го поздравува.
Кој е овој? прашува министерот.
Соученик. Порано многу ме сакаше, дури ми предложи и да се омажам за него…
Ха! Ако си се согласела тогаш, сега ќе беше сопруга на чистач!
Грешиш. Ако се согласев тогаш, сега тој ќе беше министер.

To Top