Мајтап

Виц: Македонец фатил златна рипка

Фатил Македонец златна рипка и уште пред таа да му каже за трите желби, почнал да ја гњави со политика, ВМРО, СДСМ, ДУИ, глупости…

Се изнервирала рипката и му рекла:

Аман, човек, испржи ме, жити мајка!

To Top