Продавачи на овошје „си влегоа“ со стапови во Облешево


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Вчера во Облешево беше снимена тепачка со стапови помеѓу лица кои продаваа овошје. Видеото на кое се гледа инцидентот го објави „Радио Кочани “.

На постот на кој е објавено видеото пишува дека се решавале извесни недоразбирања меѓу продавачите на зеленчук кои од своите камиони секојдневно се присутни на патот Штип – Кочани.