Голф „двојка“ VS поплава (снимка)


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Втората генерација на Голф има посебен статус меѓу љубителите на овој модел на овие простори. Се верува дека овој автомобил е семоќен, а се чини дека тоа верување е сосема оправдано.

Ова видео е објавено на социјалната мрежа Твитер се гледа автомобил Голф 2 како без никакви проблеми вози по поплавена улица.

По објавата на видеото следеа и многубројни коментари.

Меѓу нив се и : „Ова оди во лер“, „ Како целосно ќе остане без масло можеш да возиш уште 800 километри“. А корисниците на социјалната мрежа Твитер се пошегуваа и дека популарниот Голф 2 во слободно време може да биде и чамец.