Виц: Мачен е животот женски


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Многу е тешко да си жена на овој свет, маче – коментира едната пријателка.

Зошто, ма? Што е толку тешко и мачно? – прашува другата.

Па, така, треба да мислиш како маж, да се однесуваш како дама, да изгледаш како девојка и да работиш како коњ – сето тоа во исто време.