„Планината од пеколот“ – опасен спуст во кој сериозно се страда (снимка)


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Велосипедски „даунхил“ кој се одржува во Les 2 Alpes и целосно си го заслужува името – „Планина на пеколот“.