Мајтап

Виц: Љубов за наставничката

Станува Трпе пред цел клас и вели: Наставничке, сакам да кажам нешто.

Наставничката: Повели Трпе, слободно кажи.

Наставничке, еве и вака јавно, сите нека знаат, јас ве сакам!

Ама Трпе, јас сум ти наставничка. Ти си уште дете, јас не сакам деца.

Не мора да имаме деца, наставничке, ќе се пазиме.

To Top