Мајтап

Виц: Лошо пијанство

Си доаѓа Перо дома, дрво пијан. Го пречекува жена му Мара и му урла:

– Леле, Перо, ѓубре едно, ама лошо си се опил.

А Перо ладно:

– Опиј се ти поубаво ако можеш!

Advertisements
To Top