Виц: Лекарска грешка


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Се среќаваат двајца лекари, колеги и едниот, вознемирен, му се жали на другиот:

За прв пат во мојата кариера направив професионална лекарска грешка.

Што се случи? Преживеа пациентот?

Не е тоа бе, брат. Излекував еден пациент со САМО два прегледи, а после дознав дека бил милионер.