Видео

Панорамски поглед од 360 степени на црвениот Марс – вака изгледа тоа

Снимено од роверот Curiosity кој уште ја извршува својата научна-истражувачка мисија на нашиот планетарен сосед.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top