Виц: Конструктивна кавга


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Си иди ноќеска мојон дрво пијан.

Влегува во спалната и молчи.

Молчам и јас.

За пет минути ми вели во темницата:

Жено, почни да се караш со мене, не можам да го најдам креветот.