Виц: Кондомите од службеното патување


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Мажи на службено патување решиле да се пошегуваат со еден од своите колеги и пред тргнување кон својот роден град, му подметнале во куферот кутија кондоми.
Дома, жена му распакувајќи го багажот ги нашла! Го погледнала целата прашалници, но колегата реагирал брзо:
Ааа, то? Ни даваа на сите по едно пакетче, ама јас моите не ги користев.
Потоа, секој ден, цел месец, сопругите на другите колеги:
Каде ти се презервативите од службено патување?