Виц: Трпе камен пијан


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Влегува Трпе дома мртов пијан, Трпана го гледа и му вика:
Немам зборови!
А Трпе:
Фала богу!