Виц: Комшивка по професија


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Ја прашуваат една бабичка:

Бабо, со што се занимавате вие?

Јас сум комшивка.

А што значи тоа?

Ами, како да ви објаснам…завидувам, мразам, колнам, озборувам и слични работи.