Мајтап

Виц: Кога ти идат инспектори од УЈП

На еден човек, сопственик на авто сервис, инспектори од УЈП му најавиле контрола. Се мислел како да се облече, па ја прашал жената за совет:
– Жено, се мислев дали да ги облечам работничките алишта, ама така може да си помислат овој работи и ден и ноќ, не почитува работно време и заработува повеќе отколку што прикажува.
Жената му вели:
– Слушај мажу да ти раскажам една случка. Кога се мажев за тебе, се мислев каква долна облека да облечам за првата брачна ноќ. Ја прашав мајка ми за совет и таа ми рече: „Што и да облечеш ќерко, пак ќе има е*ење”.

Advertisements
To Top