Виц: Дедото и згодната женска на плажа


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Убава млада жена се сонча на плажа. До неa си ја ставил крпата еден дедо. Еден куп згодни мажи се обидувале да ѝ се пуштат, но жената нула внимание. Сите ги откачила по брза постапка.
– Еј девојче. Зошто не си бендисаш некој згоден дечко? – ја прашал дедото.
– Чекај јас да те прашам нешто.
– Прашај девојче…
– Ти што работиш во животот?
– Веќе 40 години сум бербер.
– Бербер велиш а. Е па замисли си сега, дека си на одмор, а околу луѓе да ти стојат за стрижење…