Виц: Ќерки и зетови


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Прават муабет двајца пријатели:

„Што си така замислен бе, побратиме?“

„Како што бе, побратиме, имам пет ќерки, а ниту еден зет!“

„Не се секирај, може и полошо верувај….пример, јас имам само една ќерка, а веќе петти зет ми донесе“…