Виц: Секс по телефон

Дечко се јавува на жешка линија за секс по телефон и оттаму типката почнува да стенка со провокативен глас:

„Се галам по градите…слегувам надолу…под папокот…уште надолу…па почнувам да го соблекувам едниот чорап…бавно го соблекувам и вториот…уште побавно третиот…“

И типот: „Чекај ма, ти некоја жена-мутант да не си, колку нозе имаш да му се сневиди?!“

Типката: „Не бе, глупчо. Од Берово сум, знаеш колку е ладно тука во зима…“