Виц: Како растат децата – така се прилагодуваат родителите


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓На 6-годишна возраст ќерката и’ вели на мајката:

Мамо, денес си многу убава!

Фала душо моја.

На 16-годишна возраст, ќерката и’ вели на мајката:

Мамо, денес си многу убава!

Колку пари ти требаат кажувај!