Виц: Изненади ме, мажиште мое


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Жената облекува секси танга гаќички, жежок проѕирен комбинезон за спиење и легнува до сопругот на креветот во спалната.

„Изненади ме, мажиште мое!“, му вели таа.

Тој станува и оди да мие садови.