Мајтап

Виц: Исполнување на животниот сон

Две бабички седат пред порта и си прават муабет.
– Вчера ја видов Брижит Бардно на телевизија.
– И?
– Се сеќаваш како млади колку сите сонувавме да изгледаме како неа?
– Се сеќавам.
– Е па, нашиот сон конечно се оствари!

To Top