Виц: Испит на медицински за машки полов орган


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


На испит на Медицински факултет студентите добиваат тематско прашање: Репродуктивниот систем кај човекот – машки полов орган.
Една студентка, очигледно неподготвена за испит, кришум го турка со лактот колегата до неа.
– Не криј, покажи да видам! Не сум спремна.
После повеќе пати инсистирање да ѝ покаже, на студентот му дошла преку глава. Го откопчува патентот на панталоните и ѝ вели:
– Еве, гледај!
Во тоа време покрај нив поминувал асистентот и со насмевка рекол:
– Колега, соберете си ги материјалите! На колешката ако нешто не ѝ било јасно, можела да си дојде на консултации…