Мајтап

Виц: Имаш две деца

Оди Перо кај некоја гатачка, да му гледа малку за иднината, па таа почнува:

– Имаш две деца.

– Така ти си мислиш, јас имам три деца!

– Не, така ТИ си мислиш!

Advertisements
To Top