Мајтап

Виц: Има разлика

Комшивке, слушам комшијата заминал на пат. Да поминам вечер кај тебе?

Ау, комшија, засрами се! Јас не сум проститутка.

Комшивке, никој не спомна пари и плаќање…

To Top