Виц: Го пратиле малиот по кондоми


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Дете влегува во аптека и вели:
– Една кутија презервативи!
Аптекарот го погледнува строго и му вели:
– Прво, тоа не е за деца, второ, нека дојде татко ти за да си купи големина која му одговара.
Детето го погледнува од косо и му враќа:
– Прво, тоа не е за деца, туку против деца, а второ, тоа не е за тато, туку за мама, која оди сама на одмор. А какви димензии ќе има таму, таа уште не знае!