Случајно во ТВ пренос на престижна трка откриени беа насади на канабис! (ВИДЕО)

Каталонската полиција извршија рација во објект во кој илегално се одгледувало канабис и тоа неколку дена откако истиот бил случајно откриен во текот на еден пренос на снимка на ТВ снимена од хеликоптер.

Како и што е вообичаено хеликоптер ги следи велосипедистите во текот на престижната трка која се одржува од 24-ти август до 15-ти септември во Шпанија. На снимката се откриваат два насади со канабис.

Три дена после оваа снимка полицијата извршила рација и запленети се 40 стебла канабис. Инаку станува збор за рација во Игулада, место во близина на Барселона.