Виц: Гинеколог и стоматолог си ги замениле местата


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Двајца доктори, пријатели, гинеколог и стоматолог, решиле на еден ден да си ги заменат работните места.
Влегува стоматологот кај пациентката на гинекологија, која лежела со раширени нозе, се наведнал и по навика рекол:
– Кажи „Ааааа”!
Жената се штрекнала, ги стиснала нозете и исплашено рекла:
– Немојте докторе, не ја учете да зборува, сè ќе му каже на маж ми!