Мајтап

Виц: Еден добар виц

Ало, полиција?
Да, повелете господине.
Досадно ми е, ви се јавувам да ми кажете некој виц.
Господине, дали сте нормален, ова е сериозна институција, ние сме вредни луѓе кои работиме овде, немаме време за вицови.
Добааааар! Добааааар!

To Top