Виц: Доктор кај комшивката


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Комшике, гледам доктор свак д’н доваѓа куде тебе, да не се разболеја некој?

Комшике, а тј војник к’д доваѓаше куде тебе, војна да не имаше?