Мајтап

Виц: Дo крајот на животот

Лекарот му вели на пациентот:

Ќе мора овој лек да го пиете до крајот на животот.

Пациентот го гледа лекот и му вели на лекарот:

Ама докторе, на декларацијава пишува лекот да не се прима повеќе од два месеци.

Лекарот: Така де, како што реков, до крајот на животот.

Advertisements
To Top