Виц: Десет коњаци


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Разочарана девојка влегува во кафуле и седнува на шанк, па му вели на шанкерот:
– Денов ми беше ужасен. Тури ми десет коњаци и нареди ги пред мене.
Шанкерот без да коментира ја послужува, а таа му вели:
– Ај сега тргни ги првата и последната чаша.
На ова шанкерот не можел да се воздржи да не праша:
– Зошто?
– Оти од првата се ежам, а од последната ми се гади.