Виц: Дедото и партиските активисти


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Предизборна кампања во Македонија. Активистите од една од двете партии убедуваат еден дедо да гласа за нив:
– Дедо, кажи што сакаш да ти дадеме, само да гласаш за нас?
– Сакам да ми дадете та*аци.
– Аман бе, дедо! Зошто ти се тие?
– За да си ги комплетирам со ку*от што ми го дадовте на претходните избори.