Мајтап

Виц: Човекојадци кога постат

Двајца човекојадци разговараат:
Што јадеш ти кога постиш?
Морска храна.
Е каква е таа морска храна?
Нуркачи. А ти?
Јас сум вегетаријанец.
И што јадеш?
Градинари.

To Top