Виц: Чак Норис само еднаш задоцнил на школо


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Чак Норис само еднаш во животот задоцнил за на училиште.

Кога влегол, наставникот стана и му рекол: Леле, Чак, извини, сите ние дојдовме порано!