Мајтап

Виц: Бунтовен работник

На еден градежен работник му дошло преку глава од многу мачната работа и ниската плата, па оди кај газдата на фирмата.

Газда, вака веќе не бива. Од нареден месец сакам плата од 1.500 евра и слободни викенди.

Важи, нема проблем, му вели газдата. А може плата 2.500 евра, нов автомобил за на работа, слободни викенди и платен годишен одмор од десет дена?

Газда, ама ти се заебаваш, а?

Па, ти прв почна.

To Top