Мајтап

Виц: Сопругот и пријателката од сопругата

Се враќа мажот дома со правосмукалка во раце.

Жена му: Еј, какво чудо, конечно ти текна правосмукалка да ми купиш!

Нее, не сум ја купил. Денес ја сретнав твојата најдобра пријателка, Лиле. Ме покани кај неа дома на кафе. Потоа таа почна да си се соблекува и ми рече насмеана „Земи што сакаш!“

И ти?

Па, јас ја зедов правосмукалка, нели ни се расипа старата.

To Top