Мајтап

Виц: Брак за пример

Мажот ѝ вели на жената:
– Душо, го поканив другар ми Перо на вечера.
– Ти си откачил скроз! Куќата ни е како кочина, децата не се капени, имам куп алишта за перење и два купа за пеглање, фрижидерот е празен како твојата глава, а ти каниш гости?!?!
– Добро ма жено, добро, нека види Перо. Тој ми е најдобар другар, а во последно време многу често почна да зборува за женачка.

To Top