Виц: Брачен предизвик за 2021


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Нова Година 2020, двајцата сопружници си кажуваат какви им се плановите за новата година каква промена ќе направаат во неа. Жената кажува дека ќе ослабела и слични стандардни работи, а мажот вади една тегла и вели:
– Жено во 2021 во оваа тегла ќе ставам по една метална 50 денарка секој пат кога ќе имаме се*с. На крај на годината со тие пари ќе ти купам подарок. Од тебе зависи дали ќе добиеш лак за нокти или автомобил.