„Весел моторџија брзо таксират го фаќа“ – ги крена рацета во знак на победа и – ја загуби победата (снимка)


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


На автодромот „Ајртон Сена Интернационал“ во Гојаниа, Бразил, каде се возеше последната трка во 2020-та во СуперБајк Еволушн, публиката и пошироката јавност која го следи овој спорт ја посведочи најголемата глупост во спортот годинава.

Андре Верисимо реши да ја прослави победата со кренати раце на 50-ина метри пред целта. Ама неговата непромисленост ја искористија Освалдо Фиљо и Марсело Скаф кои го претркаа во последните метри.